Learn SAP


ayo belajar SAP
Let’s go to learn SAP

Ini juga saya belajar SAP dari awal, belajar dari pertama install SAP servernya/Netweavernya 2004 trial lagi
Me also learn SAP from scratch, using netweaver 2004 trial version

Intinya, kita belajar sama-sama, bisa sama2 ok!!
the point is, we learn and can do this together, ok!!

  1. Eko Supriyanto
    October 27, 2010 at 2:06 am

    Pagi,

    bos mo tanya dunk?? Netweaver 7.0 itu apa sih??di perusahaan saya, sudah pake ECC6, apa itu sudah netweaver?? trus bagaimana agar SAP saya bisa di akses via browser, komponen apa yg hrs ditambahkan di ECC6 nya??

    thanks, bikin penasaran nih

    regards

    Eko

    • ronny
      October 27, 2010 at 3:29 am

      netweaver itu sebenarnya versi demo sap untuk belajar logic sap dan test untuk buat print program

      sedangkan ECC6 adalah modul asli yang sudah ada dalam SAP itu sendiri

      jadi, sebenarnya punya mu itu sudah yang paling bagus malah.

    • September 18, 2011 at 3:33 pm

      maaf nih baru balas, telat banget yah
      ECC6 itu SAP nya, netweaver itu tools buat belajar abapernya

  2. Symon
    June 28, 2013 at 6:43 pm

    Hello,

    I have seen your video on youtube. I first installed NW’04 on Linux, but I would like to install it on Windows XP now. Meanwhile SAP has revoked it from the Marketplace and it’s no more
    available for download. Could you please kindly provide mi the installation or at least the
    Installation Master, I’ll somehow manage the rest. Please kindly contact me at regaeton@gmail.com
    THANKS A LOT in advance!!

  3. QwalQwul
    July 18, 2013 at 8:07 am

    Mau belajar SAP tapi biaya kursusnya mahal!!!
    Anda bisa belajar SAP sendiri dengan SAP IDES.
    Bisa dijalankan di Laptop/PC sendiri, tinggal colok HDD, jalankan dan anda bisa langsung belajar sendiri. Untuk pemesanan dan pembelian bisa kunjungi http://qwalqwul.wordpress.com/ides-ecc6/
    Semoga Bermanfaat dan membantu bagi yang membutuhkan.
    Terima Kasih.

  1. No trackbacks yet.

Please kindly Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: